Instructie Bouwpakket

Download

Handleiding Bouwpakket

In deze korte instructie wordt uitgelegd hoe de dierenkop in elkaar kan worden gezet.

1. Elk bouwpakket wordt geleverd met een achterplaat en een houten ring (figuur 1). Schroef de achterplaat met de houten ring aan de achterkant aan de muur. Omdat de ring tussen de achterplaat en de muur is bevestigd, ontstaat er ruimte tussen de muur en de achterplaat.

2. De rest van de dierenkop wordt van achter naar voor in elkaar gezet. Begin met de twee dwarsbalken (figuur 2), en schuif vervolgens de genummerde schotten verticaal in de gleuven. Start met het achterste schot (nummer 1). De voorste plaat (neus) is niet genummerd, maar aan de hand van de grootte van de overige schotten is het gemakkelijk te zien hoe deze als laatst geplaatst moeten worden.

3. Heeft het bouwpakket hoorns of een gewei? Schuif deze dan eerst apart in elkaar voordat je ze aan de dierenkop bevestigd.

4. Als de dierenkop in elkaar is geschoven, moet deze nog aan de achterplaat worden bevestigd. Schuif de pinnen van de dwarsbalken in de sleufgaten van de achterplaat. Trek vervolgens de dierenkop iets naar beneden om de pinnen van de dwarsbalken in de sleufgaten te vergrendeld.

Je dierenkop hangt!

Veel plezier!